Themabewertung:
  • 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike schoenen sale
#1
Oorspronkelijk gemaakt voor het hardhout, ging de Dunk later de straat op - nike schoenen sale en zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis. Meer dan 35 jaar na zijn debuut levert het silhouet nog steeds een gedurfde, uitdagende stijl en blijft het een felbegeerde look voor crews in zowel sport als cultuur.

Nu keert de OG van de universiteit terug, bedekt met heldere materiaaloverlays nike dunk low blauw met op erfgoed geïnspireerde kleurblokken. Moderne schoentechnologie brengt het comfort van het ontwerp in de 21e eeuw, terwijl een contrasterende combinatie van zwart en wit deze make-up een schoon gevoel geeft.

De Nike Dunk Low is de onopvallende versie van Nike's alomtegenwoordige Dunk-silhouet, ontworpen door Peter Moore. Hoewel het nooit productenable een echte prestatie-sneaker is zoals zijn voorganger, is het altijd een sterke concurrent geweest op het gebied van Retros, meer in het bijzonder binnen de Nike SB-lijn.

Het bescheiden begin gaat helemaal terug tot 1985 en werd gevormd naar de gelijkenis van twaalf universiteiten die bekend staan om hun NCAA Division nike schoenen zwart One-basketbalprogramma's. Hogescholen waren onder meer die van de University of Michigan, UNLV, St. John's, University of Kentucky, Syracuse, Villanova, die allemaal hun teamkleuren op het silhouet hadden vertaald voor een iconische collectie genaamd de "Be True To Your School" Pak.

https://www.productenable.com/
Zitieren


Nachrichten in diesem Thema
nike schoenen sale - von qegh9t00 - 06.05.2022, 03:42

Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste